zaterdag 5 januari 2013

Tim Holtz tag januari 2013

When I saw this tag at Tim Holtz blog I knew I had to make that one! Thanks for the inspiration Tim!
Het zal voorlopig mijn laatste post zijn, want maandag word ik geopereerd aan mijn linker hand(ben zo links als wat....) Krijg een nieuw duimgewricht. Heb slijtage in mijn beide duimen. Over een jaar volgt rechts. Eerst 6 weken in het gips daarna revalideren en na 4-6 maanden mag ik mijn hand weer volledig belasten. Geloof me, zodra ik maar iets kan scrappen zal ik het doen;-) Heb voorlopig dus alle tijd om van jullie creaties te gaan genieten wat ik dan ook zeker zal doen.

28 opmerkingen:

 1. En wat is ie mooi geworden!! Geweldig gedaan.
  Wat jammer dat je een tijd met knutselen moet stoppen. Veel sterkte maandag!
  Lieve groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your tag is amazing, hope op goes super well and you recover quickly so you can creative again soon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie tag!! Wat balen dat je zolang niet kunt freubelen joh, ik wens jou veel sterkte toe maandag met de operatie. En natuurlijk een speedy recovery :)Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend mooie tag Wilma!!
  Ik wens je heel veel sterkte met de operatie!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Echt erg gaaf, Wilma! super gedaan, deze tag als voorlopig afsluiter. Nogmaals veel sterkte maandag, ik hoop dat alles snel en goed zal verlopen. We contacten nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUW Wilma wat is je tag gaaf !!!! Super hè dat Tim daar mee doorgaat dit jaar ! Ik wens je heel veel sterkte maandag. Toch niet niks, want wij scrappers hebben onze handen wel nodig. Hopelijk kun je snel weer aan de scrap.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I totally agree with the quote you used...good idea! Your tag turned out great.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super mooie tag heb je gemaakt en succes met je operatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Wilma ! Hoe is de operatie verlopen ??
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Berdien.
   Alles is prima verlopen. Tot op heden valt het me reuze mee op de onhandigheid na dan....;-)

   Verwijderen
 10. Hoi Wilma,
  Jij zit dus ook in de lappenmand, je linkerpols, dan ben je echt helemaal onthand..heb je veel pijn ??? of vatl het mee??
  Bij mij is het errug pijnlijk, ik hoop dat het snel wat beter zal gaan...Sterkte, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi ans.

   inderdaad het is heel erg onhandig. pijn gaat wel.

   Verwijderen
 11. Mooi haar!
  Sterkte en beterschap met je hand.
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou je hebt weer heel wat moois gemaakt Wilma! Ook het prachtige kaartje uit de vorige post spreekt me erg aan.
  Ik lees dat het freubelen voor jou even op een laag pitje komt te staan door een operatie en wil je heel veel sterkte toewensen én uiteraard een spoedig herstel.

  Groetjes en bedankt voor je altijd aardige reactie's, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een supergave tag!!
  Ik lees dat je inmiddels je operatie achter de rug hebt en dat het goed met je gaat. Hopelijk duurt het niet al te lang voordat je weer wat kunt gaan scrappen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Wilma,
  Prachtige tag en je hebt inmiddels de operatie achter de rug, gelukkig maar dan ga je aftellen ik weet er alles van. Ik wens je veel sterkte en hopelijk ben je weer snel aan de freubel.
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een geweldig mooie tag! echt super gedaan!!
  maar jeetje, wat vervelend dat je geopereerd moet worden en dat je zolang uit de (scrap)running zal zijn! Ik wens je heeeeeeel veel sterkte en dat je maar weer heel snel mag opknappen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh ik lees nu pas dat de operatie al achter de rug is ... wat fijn dat die is goed gegaan! Nu maar heel snel weer "de oude" worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Wilma,
  Eerlijkheidshalve moet ik zeggen, dat ik tijdens het uithalen van de hechtingen, ook even wit om de neus werd..later ging het wel weer..en leuk..die foto's ?? Ik ben van plan alle foto's van voor en na..te verzamelen in een mapje.Ik heb ook op een stuk papier de omtrek van mijn voet getekend, kan ik ook vergelijken..
  Jij nog heel veel beterschap met je duim..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hi Wilma, hoop dat het al wat beter gaat met je hand....wat erg zolang niks kunnen/mogen doen, kan je wel heel veel ideetjes op gaan doen :) Vind je tag weer erg mooi, heb toevallig van de week ook van die grote tags besteld eens kijken of het wat voor mij is.... Over pou vraag op mijn blog of ik dat leeg laten niet moeilijk vind.....euhh ja heeeel erg moeilijk net als jij ben ik van het vol 'gooien' en dat heb ik in eerste instantie ook wel gedaan maar alles wat erbij kwam was te veel dus uiteindelijk besloot ik dat het genoeg was zo haha
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Wilma,

  oooh je gips is er al af.. van mij is het morgen 6 weken, maar aangezien de orthopeed nu vakantie heeft, moet ik dus 6 dagen langer met gips lopen...ik zal zó blij zijn als ik mijn voet weer vrij kan bewegen..hoop wel dat alles goed aangegroeid is anders...krijg ik nog 4 weken gips... ik kan me voorstellen dat je heel blij bent en nu..nog revalideren ??? liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ans.
   Ja, vanmorgen sinds 6 weken gips vrij. Nu een spalk voor de komende weken dag en nacht. Duim staat nog zo'n beetje in dezelfde positie maar de vingers zijn veel meer vrij! Nu begint inderdaad het revalideren. Ongelooflijk dat in zo'n toch korte tijd de boel zo verstijfd is door het gips. Nieuwe gewricht geeft tot nu toe amper pijn maar de verstijfde spieren rondom des te meer nu ze weer in beweging moeten komen. Vandaar natuurlijk dat ik ieder uur oefeningen moet doen. Dus tanden op elkaar en doorbijten zodat ik straks weer alles pijnvrij kan doen!
   Leef met je mee en hoop zo dat alles goed aangegroeid is. Sterkte met de laatste gips loodjes! Verheug jij je ook zo op een douche zonder hou houd ik het droog?:-)


   Verwijderen
 20. Hai Wilma, bedankt voor je lieve felicitaties op mijn blog! Maar hoe gaat het met jou? Ik las op je blog van je operatie, jee wat vervelend zeg. En dan ben je ook nog links! Ikke ook trouwens.
  Hopelijk kan je inmiddels al weer iets en heb je niet al te veel pijn en belangrijker nog, kan je straks weer van alles doen! Je Tag die je hier laat zien ziet er in ieder geval super uit, mooie tekst ook! Liefs en heel veel beterschap en een spoedig herstel gewenst! Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hey Wilma,

  Ik hoop dat je mijn antwoord hier leest. De Poststamp Frame stans die ik gebruikt heb, is de grote stans. Hij is echt super leuk !!!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Berdien.
   Ja hoor dit lees ik, krijg daar een mailtje van;-)
   Dankjewel voor je snelle antwoord. Ik ga dus voor de grote stans!

   Verwijderen
 22. Hai Wilma, even horen hoe het nu met je gaat, heb je veel pijn? Hopelijk verloopt het herstel spoedig en kan je zelf ook weer lekker aan de scrap! Sterkte en beterschap toegewenst! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marianne.
   Wat lief van je! Het gaat eindelijk de goede kant op. Heb een vervelende complicatie waardoor alles langer duurt dan normaal. Maar ik hoorde vandaag dat ik weer wat meer mag doen. Over twee weken gaan ze de kracht trainen in mijn duim. Scrappen gaat nog niet echt makkelijk,komt wel weer. De pijn valt reuze mee, heb meer last van het ongemak;-)

   Verwijderen